E-napló vezetés

„2019.10.24-étől nem kötelező az építési napló a maguk számára építtetőknek és változik az egyszerű bejelentés menete.

Fontos tudni, hogy a 2019. október 24-étől hatályos módosítás csak erre az építtetői körre vonatkozik, másoknak – így pl. ha az építtető gazdasági társaság vagy más számára történik az építés – továbbra is kötelező naplót vezetni.

 Az építtető érdekeit szolgálja, hogy elektronikus építési naplót ezután is bárki nyithat az építkezéséhez, és ezt érdemes megfontolni, hiszen az építési napló alkalmas arra, hogy hatósági vagy bírósági eljárásban a benne foglaltak bizonyítsák az építési folyamat során történteket. 

Az egyszerű bejelentéshez minimálisan szükséges dokumentumok felsorolását a lakóépület építésének egyszerű bejelentéséről szóló 155/2016. (VI. 13) Korm. rendeletben találják. „

Részlet a FELHÍVÁS AZ EGYSZERŰ BEJELENTÉS 2019. OKTÓBER 24-I VÁLTOZÁSAIRÓL, amit az Építészeti és Építésügyi Helyettes Államtitkársága adott ki 2019.10.22.én

Az e-építési napló vezetését teljes felelősséggel, napi rendszerességgel vállaljuk! Segítséget nyújtunk a készenlétbe helyezéssel (naplóindítással) kapcsolatban. Az új szabályok ellenére cégünk javasolja minden eddig napló köteles építéshez a naplóvezetést hiszen egy jogi vitában ez jelenti a legerősebb mankót.

Áraink

Cégünk egyedi díjszabással dolgozik, így az adott beruházástól függően mindenki a számára legkedvezőbb áron tudja igénybe venni cégünk szolgáltatásait!

A napi jelentések rögzítését 500 Ft + Áfa-tól tudjuk vállalni. Az építési naplók megnyitását 20.000 Ft + Áfa-tól biztosítjuk.

Komplett beruházás naplózása esetén, valamint állandó partnereink esetén kedvezményes fix áron dolgozunk!

Hívjon minket vagy írjon nekünk, és az egyedi árajánlatát elkészítjük!

Amennyiben nem biztos a naplónyitás fontosságában jelentkezzen és ingyenes tájékoztatást kap.

Technische_Planung_kl.png